PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Apache WebDAV PROPFIND <g0:displayname/><g0:iscollection/>



Chucker
11.01.2006, 15:11
I am trying to migrate a WebDav Folder from IIS to Apache. The Problem that I am facing now is that the response to a PROPFIND request sent to Apache looks slightly different than the response from IIS.

This is the (working) Response from IIS:

<a:multistatus xmlns:b="urn:uuid:c2f41010-65b3-11d1-a29f-00aa00c14882/" xmlns:c="xml:" xmlns:a="DAV:">
<a:response>
<a:href>http://134.76.x.x/Deployment/2.0.0.0/</a:href>
<a:propstat>
<a:status>HTTP/1.1 200 OK</a:status>
<a:prop>
<a:displayname>2.0.0.0</a:displayname>
<a:iscollection b:dt="boolean">1</a:iscollection>
<a:getlastmodified b:dt="dateTime.rfc1123">Tue, 10 Jan 2006 14:23:10 GMT</a:getlastmodified>
</a:prop>
</a:propstat>
</a:response>
<a:response>
<a:href>http://134.76.x.x/Deployment/2.0.0.0/AppUpdater.dll</a:href>
<a:propstat>
<a:status>HTTP/1.1 200 OK</a:status>
<a:prop>
<a:displayname>AppUpdater.dll</a:displayname>
<a:iscollection b:dt="boolean">0</a:iscollection>
<a:getlastmodified b:dt="dateTime.rfc1123">Tue, 10 Jan 2006 14:22:02 GMT</a:getlastmodified>
</a:prop>
</a:propstat>
</a:response>
.
.
.
.
.

This is the (not working) Response from Apache:

<D:multistatus xmlns:D="DAV:" xmlns:ns0="DAV:">
<D:response xmlns:lp1="DAV:" xmlns:lp2="http://apache.org/dav/props/" xmlns:g0="DAV:">
<D:href>http://134.76.x.x/Deployment/2.0.0.0/</D:href>
<D:propstat>
<D:prop>
<lp1:getlastmodified>Wed, 11 Jan 2006 08:51:19 GMT</lp1:getlastmodified>
</D:prop>
<D:status>HTTP/1.1 200 OK</D:status>
</D:propstat>
<D:propstat>
<D:prop>
<g0:displayname/>
<g0:iscollection/>
</D:prop>
<D:status>HTTP/1.1 404 Not Found</D:status>
</D:propstat>
</D:response>
<D:response xmlns:lp1="DAV:" xmlns:lp2="http://apache.org/dav/props/" xmlns:g0="DAV:">
<D:href>http://134.76.x.x/Deployment/2.0.0.0/AppUpdater.dll</D:href>
<D:propstat>
<D:prop>
<lp1:getlastmodified>Wed, 11 Jan 2006 08:51:17 GMT</lp1:getlastmodified>
</D:prop>
<D:status>HTTP/1.1 200 OK</D:status>
</D:propstat>
<D:propstat>
<D:prop>
<g0:displayname/>
<g0:iscollection/>
</D:prop>
<D:status>HTTP/1.1 404 Not Found</D:status>
</D:propstat>
</D:response>
<D:response xmlns:lp1="DAV:" xmlns:lp2="http://apache.org/dav/props/" xmlns:g0="DAV:">
<D:href>http://134.76.x.x/Deployment/2.0.0.0/ClientAssembly.dll</D:href>
<D:propstat>
<D:prop>
<lp1:getlastmodified>Wed, 11 Jan 2006 08:51:17 GMT</lp1:getlastmodified>
</D:prop>
<D:status>HTTP/1.1 200 OK</D:status>
</D:propstat>
<D:propstat>
<D:prop>
<g0:displayname/>
<g0:iscollection/>
</D:prop>
<D:status>HTTP/1.1 404 Not Found</D:status>
</D:propstat>
</D:response>
.
.
.
.

For some reasons Apache seems not to populate the properties <g0:displayname/>
<g0:iscollection/>

Can somebody please tell me if this is just a configuration Error and what I have to change for these properties to get populated?

Thanks in Advance

Chucker